5 kommenttia artikkelissa “Uusi kuva Ruotsin kuningasperheestä

  1. Kiva kuva, mutta jotenkin olisin odottanut jotain ajankohtaisempaa. Tämähän on otettu kesällä. Ehkä saamme uusia tulevaisuudessa ”ajankohtaisempia” kuvia kun Madeleinekin perheinen asettuu Ruotsiin asumaan 🙂
    Onkohan jo ollut puhetta, mikä hänen kotinsa tullee olemaan?

    • Olen samaa mieltä. Ei kuvassa itsessään mitään vikaa ole, mutta onhan se hieman huvittava julkaista kesäinen kuva keskellä talvea.

      Hovi tiedotti Madeleinen perheineen muuttavan Tukholmaan, mutta vielä ei tietääkseni ole tietoa, tuleeko Tukholma tai ylipäätään Ruotsi olemaan heidän pysyvä asuinpaikkansa. Tosin jos Leonoren halutaan säilyttävän asemansa kruununperimyksessä, on heidän ennemmin tai myöhemmin asetuttava Ruotsiin.

  2. Tuossa kuvassa on aivan liikaa photoshoppausta. Ihmiset näyttävät epäluonnollisilta. Ja Carl Philip on kääntynyt liikaa Victoriaan päin ja hän ja Sofia näyttävät ulkopuolisilta. Sofian puku on liian värikäs, se pomppaa ensimmäisenä kuvasta kun muut ovat pukeutuneet harmonisesti samoihin sävyihin. Tuskinpa saamme enemmän kuvia perheestä kuin tähän asti, onhan Madeleine nytkin ollut Ruotsissa jo ennen 10. joulukuuta eikä mitään ”talvista” kuvaa ole julkaistu. Kuvien ottamiseen on kyllä ollut aikaa. Koska perheestä julkaistaan tällainen kuva ehkä kerran vuodessa, on sääli, että se pilataan liiallisella photoshoppauksella.

    • Nyt kun sanoit, niin näyttää siltä että Carl Philip on melkein kääntänyt selkänsä Sofialle (mutta niin on tehnyt myös Daniel Madeleinelle). Danielin kohdalla ”selän kääntämisen” voi tulkita siten, että se symboloi Madeleinen ja Leonoren eri asemaa kruununperimyksen suhteen. Ruotsin monarkian tulevaisuus lepää Victorian, Danielin ja Estellen harteilla. Carl Philipin kohdalla kehon kieli on erikoinen, torjuva. Sofia sentään on hänen tuleva vaimonsa ja näyttää orvolta yksin (Madeleinen vieressä kun on Chris).

      Mitä photosoppaukseen tulee, Ruotsin kuningasparilla ei näyttäisi olevan ryppyjä. 🙂 Senkin vasta nyt huomasin, että muiden hymyillessä Kaarle Kustaa on vakava, mutta se taitaakin olla hänen perusilmeensä ja ehkä vakavuudella on tavoiteltu arvokkuutta.

  3. No tosiaan! Kun katsoo Danielin päätä, niin se erottuu jotenkin epäluonnollisesti taustasta. Mitenhän tämä kuva on rakennettu, paloistako? Ei ole ryppyjä eikä varjoja kasvoilla 😀

Jätä kommentti